CNG-METAN STANICA

CNG - Metan stanica

Kada smo osnovali CNG stanicu, želeli smo da našim korisnicima omogućimo laku dostupnost najkvalitetnijeg gasa. Zadovoljstvo naših korisnika je ujedno i naša najbolja reklama. Kako bismo tržistu ponudili više i održali uspešno poslovanje, stvorili smo balans između odličnog kvaliteta i pristupačne cene. Rad CNG stanice omogućio je da već dve godine održimo najjeftinije cene kompresovanog gasa u Srbiji po ceni od 96 (devedeset šest) dinara, koja je i dalje aktuelna i čiji se rast ne očekuje do Nove godine.

U okviru kompleksa je i CNG stanica, koja je udaljena 800m od naplatne rampe Jagodina i nalazi se uz sam autoput E-75. Stanica je projektovana i izvedena tako da uspešno uslužije:

  • autobuse (NGV2 prikljucak);
  • kamione (NGV2 prikljucak);
  • automobile - taxi vozila (NGV1 prikljucak);
  • trailer-e, platforme i baterije boca za udaljene potrošače.

CNG raspolaže sa 4 točeća mesta, a kapacitet kompresora je 1500 m3/h, čime se vreme utiskivanja cng-a svodi na 10 do 15 minuta za rezervoar jednog kamiona ili autobusa, što je dovoljno za prelazak razdaljine od 400 km.

Posebno ističemo veliku prednost prirodnog gasa (metana) u odnosu na tečni naftni gas i ono što ga odlikuje jeste njegova stabilnost, izuzetno visoka tačka paljenja i činjenica da je laksi od vazduha. Energetska vrednost je 150% veća od bilo kog konvencionalnog goriva i nije uporediva ekološka komponenta. Motori su čisti, a samim tim i trajniji.


Adresa: Italijanska bb, 35000 Jagodina, Srbija
Email: cng@visokogradnja.rs
Telefon: +381 62 798 204
Radno vreme: 00-24h svakim danom

Cena gasa: 115,90 RSD/kg


Korisni linkovi

O nama

KARGO CENTAR je savremeni proizvodno-uslužni centar, jedinstvaen u ovom delu Srbije i strateški pozicioniran na lokaciji koja je lako povezana sa svim delovima regiona jugoistočne Evrope.

KARGO CENTAR se nalazi u novoj industrijskoj zoni u Jagodini, na samo 800 m udaljenosti od koridora E-75, i predstavlja idealnu infrastrukturu za sve internacionalne, transportne i logističke kompanije koje žele da potpuno iskoriste sve prednosti direktnog pristupa autoputu E-75 (neposrednost tokova, niži troškovi prenosa, bez ograničenja kamionskog saobraćaja, itd).

Adresa

Italijanska bb
35000 Jagodina, Srbija
Email: office@cargo-center.rs
Telefon: +381 62 798 204

Newsletter